Jemný perník
23.11.2013 23:50
Suroviny
- 1 dclolej
- 40 dkgmúka hladká
- 30 dkgpráškový cukor
- 1 a pol ČLsóda bikarbóna
- 1 PLkakao
- 1 ČLškorica mletá
- 3 PLdžem
- 0,5 litramlieko
- 1 kskypriaci prášok do perníka
- 2 ksvajcia
- Na potretie:
- džem
- čokoládová poleva
Postup prípravy receptu
Všetky suroviny spolu zmiešame (vymixujeme), dáme upiecť, cca na 25-30 minút na 180 stupňov C, vychladnutý perník potrieme džemom a polejeme čokoládovou polevou (každý akou zvykne polievať) a môžeme konzumovať. Prajem dobrú chuť.
PERNÍKOVÝ FERINO ŽELÁ DOBRÚ CHUŤ! :)